Over ons

Witgoed specialist van de Weijer is al meer dan 40 jaar een begrip in Geldrop & Omstreken. Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing.

Witgoedspecialist van de Weijer is als enige in de regio echt gespecialiseerd in witgoed. Dit geldt voor vrijstaande apparaten, maar vooral ook voor inbouwapparatuur. Het is onze dagelijkse taak op de hoogte te zijn en te blijven van alle nieuws, innovaties en techniek op dit gebied. Alleen zó kunnen we u optimaal adviseren en van dienst zijn met het apparaat dat precies past bij uw huishouden en levensstijl. En voor onze inbouwapparatuur geldt natuurlijk: Wij zorgen ervoor dat alles letterlijk tot op de millimeter past in uw keuken. Samen met u maken wij een weloverwogen keuze uit ons complete assortiment, met alle vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit.

In onze winkels treft u bovendien een Miele Innovation Centre aan. Hier vindt u alle nieuws op het gebied van Miele wasmachines, Miele drogers, Miele vaatwassers, Miele stofzuigers en uiteraard ook de Miele inbouwapparaten.

Eigen Technische Dienst
En mocht uw apparaat - ongetwijfeld na lange trouwe dienst – defect zijn, dan staat onze onafhankelijke en door de topmerken gecertificeerde Technische Dienst in no time bij u voor de deur.

Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert. Alle vermelden prijzen zijn incl. 21% BTW
Ultraphase.nl is onderdeel van VAN DE WEIJER © 2001- Alle rechten voorbehouden.